برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه پرواز جنگنده‌های نیروهای مسلح ایران برای تأمین امنیت آسمان مشهد محل خاکسپاری رهبر شهید انقلاب در نزدیکی روضه منوره است قالیباف:تشییع تاریخی رهبر شهید انقلاب اعلامیه خونخواهی این مجاهد نستوه بود

واکنش ذوالنور به اظهارات «عراقچی»

واکنش ذوالنور به اظهارات «عراقچی» حجت الاسلام ذوالنور اظهارات عراقچی درباره احتمال تمدید بازرسی‌های آژانس را اشتباه دانست و گفت: این کار باید با نظر مجلس یا در چارچوب قانون اقدام راهبردی لغو تحریم ها با صلاحدید شورای عالی امنیت ملی انجام شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۸ - ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 12
کد خبر: ۸۷۶۱۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت الاسلام مجتبی ذوالنور رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی در واکنش به اظهارات عباس عراقچی در مورد تمدید بازرسی ها در صورت نیاز، گفت: اظهار نظر آقای عراقچی اشتباه بود، تمدید بازرسی و موافقت با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در اختیار وزارت امور خارجه و سازمان انرژی اتمی نیست، این کار با نظر مجلس شورای اسلامی باید انجام شود یا در چارچوب قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها با صلاح دید شورای عالی امنیت ملی انجام می شود.

 

وی افزود: چنین اظهارنظری به ضرر مواضع و منافع جمهوری اسلامی ایران است زیرا امیدی در طرف‌های مقابل ایجاد می‌کند. طرف‌های مقابل در چنین شرایطی امید واهی ایجاد می‌کنند یا از فرسایشی شدن مذاکرات اجتناب نمی‌کنند و امتیازی هم به جمهوری اسلامی نمی‌دهند.

 

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان اینکه سوم خرداد پایان سه ماهه فرصتی است که برای بازرسی به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی داده شده است. آنها اگر بدانند که ایران این فرصت را تمدید می‌کند، امتیاز به ما نمی‌دهند و کار را ادامه می‌دهند تا مذاکرات فرسایشی شود.

 

حجت الاسلام ذوالنور در گفت‌وگو با خانه ملت تصریح کرد: الفبای فهم سیاسی اثبات می‌کند که اظهارنظرهای این چنینی به ضرر ما در مذاکرات است و این کار از اساس اشتباه بود. آقای ظریف در جلسه اخیر کمیسیون امنیت ملی تمدید این تفاهم را موضوعی محرمانه دانستند که به ایشان اعلام کردیم آقای عراقچی در این خصوص مصاحبه کردند./ تسنیم

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار